Timothy Devriendt werd geboren in 1979 te Lokeren.  Hij studeerde als opvoeder in Gent en werkt als studiemeester/ opvoeder in het Sint-Janscollege te Sint-Amandsberg. Na een musicalstage werd hij gebeten door de acteermicrobe.

 

Timothy is geboren in Lokeren maar heeft altijd in en om Gent gewoond. Hij studeerde Handel in het secundair en daarna als opvoeder. 

 

Sinds oktober 2021 is hij trotse papa van Waut. Waardoor het zoeken is naar een nieuwe balans tussen theater en thuis.

 

Timothy speelde als acteur bij verschillende groepen: Forum 77, De Waanzin, La Baraca, Iverige Jonckheyt. Het was bij deze laatste dat hij de eerste keer in regie van Mitchell A. Martin speelde.

 

Je vindt Timothy het vaakst op de scene als acteur. Op repetities en achter de schermen ondersteunt hij als (assistent)regisseur en als financial producer.  

Mitchell A. Martin, geboren in 1990 als Michiel Agsteribbe, vond het nodig om een artistieke naam te kiezen tijdens zijn studies voor acteur/regisseur in Madrid, Spanje omdat ze daar zijn naam niet konden uitspreken.

 

 

Mitchell is een geboren Gentenaar die na zijn studies in Spanje ook in LA, Verenigde Staten, enkele cursussen volgde.

 

Hij richtte M.A.M.media op aan het einde van zijn studies om zijn eerste kortfilm ‘Hangin’ On’ te kunnen produceren.

 

Nadat hij voor de tweedemaal oa. de acteur Timothy Devriendt  had geregisseerd, besloten ze om samen te werken. In 2019 werd Compagnie Fragiel opgericht voor alle theaterproducties.

 

Mitchell vind je het meest achter de schermen als regisseur en artistiek producer maar hij kan het vaak niet laten om een rol, hoe klein ook, op zich te nemen. 

Wie zijn wij